Έσιει chance;

Πριν λίο τζαιρό επήα σε ένα γκέι φεστιβάλ. Το οποίο έγινε μεσημέρι-απόγευμα, σε ένα μεγάλο πάρκο. Είσιε παιχνίδκια για τα μωρά, εστηρίζαν το οι κρατικοί τζαι τοπικοί φορείς τζαι είσιε τζαι ενημερωτικά stands που διάφορες υπηρεσίες τζαι επιχειρήσεις. Τζαι φυσικά είσιε γκέι ζευγάρια, κάποιοι με τα μωρά τους, πολλά άνετα, όπως συμπεριφέρουνται τζαι τα straight ζευκάρκα τζαι όπως έσιει δικαίωμα να συμπεριφέρεται ο κάθε άνθρωπος που εν με τον άνθρωπο του τζαι την οικογένεια του μια ωραία ηλιόλουστη μέρα στο πάρκο. Τζαι είσιε τζαι straight ζευγάρια με τες οικογένειες τους, είσιε ηλικιωμένους που εδώκαν τον γυρό τους τζαι εδιασκεδάζαν με τη φάση με τις transexuals ντυμένες νύφες τζαι housewives των 50s, είσιε τέλοσπαντων που ούλλα.

Ξέρω το ότι πρέπει να κατευθύνω αλλού τον προβληματισμό μου, αλλά η απορία που μου έμεινε εν ίντα chance έσιει να γίνει έτσι πράμα στην Κύπρο, να δεχτεί τόση στήριξη τζαι να πάει κόσμος τζαι να αφήκει τον εαυτό του να περάσει όμορφα, να ανοίξει την αγκαλιά του τζαι να βάλει μέσα τη διαφορετικότητα των ανθρώπων τζαι την ομορφιά της.

About these ads

7 thoughts on “Έσιει chance;

  1. Αν γίνει ποττέ κάτι τέτοιο στην Κύπρο, εννά έρτει ο ΤΤόμης τζιαι οι διάφορες εκκλησιαστικές οργανώσεις για να διαμαρτυρηθούν τζιαι εννά το κλείσουν! Αλλά για να γίνει πρώτα κάτι τέτοιο, πρέπει να είναι αποδεκτό να υπάρχουν γκέι ζευγάρια. Εν τυχαίο που οι πιο πολλοί γκέι είναι unhappily married with children δαμαι;

  2. Moonlight και Μarl3n κάποτε θα γίνει, ελπίζω να το ζήσουμε!

    Theopemptou γι’αυτό λέω ότι έπρεπε να κατευθύνω αλλού τον προβληματισμό μου: στο τι κάνω εγώ που με ενοχλεί το ότι δεν έσιει chance για να του δώκω κάποιο chance. Είχα την ιδέα εδώ τζαι πολύ καιρό, για τη διοργάνωση μιας παρόμοιας εκδήλωσης που να κάμμει τζείνο που λαλούν οι Εγγλέζοι “celebrating diversity”. Τζαι πιστεύκω χρειάζεται τούτο στην Κύπρο, να δούμε ότι η διαφορετικότητα ούλλων μας εν μια πολλά καλή ευκαιρία για πάρτυ. Σκέφτου απλά σε ένα υπαίθριο χώρο να σμίξουν ούλλοι οι πολιτισμοί, οι φυλές, οι straight, οι gay, οι transexual, οι μιτσιοί, οι μεγάλοι που υπάρχουν τζαι κυκλοφορούν καθημερινά στην Κύπρο τζαι να μοιραστούν ένα κομμάτι του εαυτού τους.

    Eolica είχα το σκεφτεί τούτο, πόσες ΟΧ(Ι)ΕΝ τζαι πόσες στραβοχυμένες τζαι πόσοι κομπλεξικοί τζαι υπασπιστές της τάξεως, της ηθικής τζαι του θεού εν να κάμουν παναΰρι αν πει να γίνει έτσι πράμα. Τζαι φυσικά πόσα μικροτσούτσουνα παλληκάρκα εν να έρτουν να πατσαρκάσουν τους ππούστιηες. Εν ξέρω αν οι πιο πολλοί εν παντρεμένοι, που τζείνα που ξέρω τζαι θωρώ εκαταφέραμε τζαι εξορίσαμε τους, εκάμαμε τους να νιώθουν ότι μόνο στο εξωτερικό μπορούν να εν ο εαυτός τους τζαι ναν ευτυχισμένοι.

  3. rocknsane: Νομίζεις ότι εννα έρτει κανένας σε έτσι event? Νομίζω ότι εν γλήορα … πρέπει πρώτα να δώσουμε αληθινά δικαιώματα, να γίνει αποδεκτή η διαφορετικότητα και μετά να την πανηγυρίσουμε … Δεν ξέρω τι είναι σωστό αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει … έχετε δίκαιο … εν αδικία έτσι όπως είναι τώρα …. ταλαιπωρείτε πολοίς κόσμος άσκοπα ..

  4. Theopemptou εννοείται ότι πρώτα πρέπει να γίνει αποδεκτή η διαφορετικότητα, να λάβουν τα δικαιώματα που τους στερούμε κλπ, αλλά μια τέτοια εκδήλωση μπορεί να γίνει έστω τζαι για κινητοποίηση τζαι ενημέρωση του κόσμου που ενδιαφέρεται τζαι του κόσμου που καταλαβαίνει ότι εν έγκλημα να βάλουμε στο περιθώριο ανθρώπους με μόνο κριτήριο το ότι θεωρούμε τους διαφορετικούς. Μόνο τζαι μόνο ότι υπάρχει συζήτηση για το αν πρέπει ή όι να παντρεύκουνται οι ομοφυλόφιλοι, ή να υιοθετούν εν παρανοϊκό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s